De Testrijders zijn los!
Bekijk hier de online versie
Header - Logo

Nieuwsbrief 24 april 2024
De Testrijders zijn los!
   
Elektrisch rijden is de nieuwe sensatie. In no time op topsnelheid. Fluisterstil. En natuurlijk heel milieuvriendelijk. Natuur & Milieu wil dat zo veel mogelijk mensen elektrisch rijden ontdekken. Heb je altijd eens elektrisch willen autorijden? Dan is nu je kans. Woon of werk jij in Den Haag? Wij zijn op zoek naar testrijders die een jaar lang voordelig een 100 procent elektrische e-Golf willen rijden en de auto zo veel mogelijk willen delen. Iets voor jou?
Lees meer
HORECAVA
   
De Horecava: een walhalla voor horeca-ondernemend én horecaminnend Nederland. Vier dagen lang stonden we op de Horeca Vakbeurs en hebben we  gepraat met pioniers uit de duurzame voedselindustrie. Wat hebben we zoal gezien op de Horecava 2016? Sluiten de trends aan op het MeNU van Morgen? 
Lees meer
Onze reactie op de fosfaatcijfers
   
Staatssecretaris Van Dam moet het aantal koeien in Nederland zo snel mogelijk begrenzen. Dat is de reactie van Natuur & Milieu op de vandaag gepubliceerde CBS-cijfers over fosfaat. Fosfaatrechten zijn hiervoor het beste middel.
Lees meer
7 tips om energie te besparen in huis
   
Wist je dat energie besparen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn? We hebben een aantal simpele tips voor je op een rijtje gezet. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om thuis energie te besparen! Benieuwd wat jij kunt doen?
Lees meer
Duurzame Warmte
 
Vul de enquête in en win een 'warme make-over'.
Lees meer
Petitie: overal kraanwater
 
Kraanwater moet overal geschonken worden. Mee eens?
Lees meer
Waar voor je geld
 
Gaan jouw producten ook altijd zo snel kapot?
Lees meer
Warm en duurzaam
 
Wat betekent dat eigenlijk voor jou en je woning?
Lees meer
FTYIn
Klik hier om secretaris@zwolle.knnv.nl af te melden voor deze nieuwsbrief of aan te melden voor één van onze andere nieuwsbrieven. Voor het wijzigen van het e-mailadres, klik hier.
CBFANBIPostcode Loterij