Bekijk de nieuwsbrief van december!
Bekijk hier de online versie
Header - Logo

Nieuwsbrief 25 april 2024
Verspillingsquiz 580 x 289
Hoeveel voedsel verspil jij?
   
Er is steeds meer aandacht voor de enorme hoeveelheden voedsel die jaarlijks verloren gaan in Nederland. Door initiatieven zoals Damn Food Waste, Restaurant Instock en de Doggybag-campagne neemt het bewustzijn toe. Hoeveel weet jij al van voedselverspilling? En belangrijker, weet jij hoe je het tegen kunt gaan? Test het nu!
Doe de quiz
Romige geroosterde knoflook-aardappelsoep
   
Een lekkere, goed gevulde soep. Perfect voor de koude maanden. De basis voor deze soep zijn aardappels. Maar... wist je dat je ook de schillen kunt gebruiken voor het maken van soep?
Lees meer
1e Winnaars MENU van Morgen bekend
   
De eerste vijf winnaars van de MeNU van Morgen-receptenwedstrijd zijn bekend! Elke winnaar heeft €100,- aan boodschappen gewonnen bij Jumbo Supermarkten. Gefeliciteerd! Kijk snel welke recepten er hebben gewonnen!
Lees meer
Verbod op bijengif in aardappelteelt
   
De bijensterfte neemt toe door het gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen. Goed nieuws voor de bijen. Want het bijengif Potatoprid, is vanaf 1 januari 2016 verboden in de aardappelteelt!

Lees meer
Voedselverdeling
 
Blog: Invloed van voedsel op de wereld.

Lees meer
Twee miljard
 
Omzet duurzaam voedsel doorbreekt grens.
Lees meer
Minder vlees
 
Minder druk op vleesconsumptie.

Lees meer
Avocado's
 
Zo blijven ze het langste lekker!

Lees meer
FTYP
Klik hier om maartenvanthiel@gmail.com af te melden voor deze nieuwsbrief of aan te melden voor één van onze andere nieuwsbrieven. Voor het wijzigen van het e-mailadres, klik hier.
CBFANBIPostcode Loterij