Op de bres tegen voedselverspilling - Duurzame vis - herfstsoep. Lees snel verder!
Bekijk hier de online versie
Header - Logo

Nieuwsbrief 22 september 2023
Gered Goed - samen tegen verspilling
   

Vrijwel niemand vindt het leuk om voedsel te verspillen, en toch overkomt het bijna iedereen. Hoe zit dat toch, wat zijn de oorzaken, en wat kunnen we eraan doen? Ons onderzoek geeft je antwoord op deze vragen.

Samen pakken we voedselverspilling aan. Zo bundelen wij in de campagne Gered Goed onze krachten met de Rabobank. Met FoodWeLove en ZTRDG stelden we een mooie foodbox samen. Dit alles en meer vind je nu op ons nieuwe platform tegen voedselverspilling.

Lees meer
Gered Goed-box met korting
   
Voedsel is te waardevol om te verspillen. Daarom stelden we met ZTRDG de Gered Goed box samen, vol gave producten en recepten waarmee voedselverspilling geen kans krijgt. Bestel hem nu met 25procent korting!
Lees meer
Zijdezacht herfstsoepje
   
Soep is een uitstekende manier om restjes groente of fruit mee te verwerken. Neem nou deze appel-bloemkoolsoep met hazelnoot-parmezaangremolata. Eenvoudig, elegant, en perfect voor de herfst!
Lees meer
Sluipvlees en de flexitariër
   
Flexitariër, je hoort de term overal. Maar wanneer ben je nu écht een flexitariër? En ben jij je al bewust van het geheimzinnige sluipvlees...?
Lees meer
Duurzame vis, bestaat het nog?
   
Vis: het is gezond, maar de oceanen raken leeg. Hoe zit het nou? Kun je nou nog met een gerust hart vis eten, en zo ja welke? En waar moet je op letten?

Lees meer
Compliment van De Correspondent
   
Wij zijn fan van de Correspondent. En zij van ons! Van ons MeNu van Morgen, in ieder geval. Lees wat zij erover zeggen in dit stuk over een veganistische wereld.
Lees meer
FTYP
Klik hier om maartenvanthiel@gmail.com af te melden voor deze nieuwsbrief. Voor het wijzigen van het e-mailadres, klik hier.
Meld je hier aan voor een van onze nieuwsbrieven.
CBFANBIPostcode Loterij