Gaan jouw apparaten ook zo snel stuk?
Bekijk hier de online versie
Header - Logo

Nieuwsbrief 25 april 2024
Meldpunt Kapotte Apparaten
Heb je een kapot apparaat? Meld het ons!
   

Elektrische apparaten zijn steeds lastiger te repareren. Dat blijkt uit ons onderzoek in samenwerking met Stichting Repair Café. Koffiezetapparaten, stofzuigers en video/ audioapparatuur komen het vaakst langs voor reparatie. 

Gaan jouw apparaten ook altijd zo snel stuk? En vind jij het ook zo lastig en duur om het apparaat te repareren? Je bent niet de enige! We lanceerde daarom het Meldpunt Kapotte Apparaten. Meld je kapotte apparaat en maak bovendien kans op een gratis reparatie.

Lees meer
Biomassabijstook is overbodig
   
Biomassabijstook in kolencentrales is niet nodig om de 14 procent duurzame energie in 2020 uit het energieakkoord te behalen. Een pakket met wind op zee, zonne-energie en biowarmte vormt een uitstekend alternatief voor het halen van deze doelstelling.
Lees meer
Grensverleggende boeren
Grensverleggende boeren
   
Een koeienstal die 's zomers een kas is, stieren die natuurbehoud uitvoeren en een insectentuin. Rekening houden met alle verschillende aspecten van het boerenbedrijf, zoals dierenwelzijn, duurzame energie, economie én omgeving? Deze grensverleggende boeren kunnen het!
Lees meer
Nieuwe uitstoottest teleurstellend
   
Vanaf volgend jaar worden nieuwe Europese auto’s ook op de weg getest en niet meer alleen in het lab. Maar ze mogen vanaf dat moment twee keer zoveel stikstofoxiden uitstoten als de huidige norm toestaat. De nieuwe uitstoottest is een stap voorwaarts maar drie stappen achterwaarts.
Lees meer
Wind op zee stimuleert economie
   
Uit onderzoek blijkt dat windparken op zee grote economische meerwaarde hebben voor Nederland. Wind op zee levert veel extra banen op. Ook biedt het kansen aan toerisme. In Engeland en België is door de komst van windparken een hele nieuwe toeristische sector ontstaan.
Lees meer
Nieuwe Top10 zuinige auto's
 
Bekijk de nieuwe Top10 zuinige auto's.

Lees meer
Grondstoffen: onze visie
 
Lees alles over ons nieuwe thema Grondstoffen.
Lees meer
Veredelde groente
 
Groente zag er vroeger heel anders uit. Benieuwd hoe?
Lees meer
Verbod landbouwgif
 
Steun je onze strijd tegen landbouwgif?

Lees meer
FTYIn
Klik hier om jay_paans@hotmail.com af te melden voor deze nieuwsbrief of aan te melden voor één van onze andere nieuwsbrieven. Voor het wijzigen van het e-mailadres, klik hier.
CBFANBIPostcode Loterij