Lees het laatste nieuws op het gebied van Goed Eten!
Bekijk hier de online versie
Header - Logo

Nieuwsbrief 28 maart 2024
Yoghurtbenchmark
Zuivel zonder zorgen
   

Voor veel mensen begint de dag met een bakje yoghurt. Of misschien sluit je je dag er juist mee af? De mogelijkheden zijn eindeloos: vol of halfvol, soja- of geitenyoghurt. Maar welke yoghurt scoort nu het best op duurzaamheid en dierenwelzijn, en welke kun je beter laten staan? Wij zochten het voor je uit. Benieuwd? Bekijk snel onze top tien en kijk hoe jouw favoriete zuivel scoort!

Lees meer
Spring rolls beeld
Spring rolls
   
Wat past er beter bij een lentedag, dan lenterolletjes? Snel te maken, met of zonder vlees of vis, maar in ieder geval met lekker veel knapperige verse groenten. Nog nooit gemaakt? Dit recept is echt supersimpel.
Lees Meer
Doe meer met walnoten
Waanzinnige walnoot
   
Wij zijn dol op walnoten. Niet voor niets een Lekkermaker van het MeNU van Morgen: veelzijdig, gezond en hartstikke duurzaam. Wist je dat ze meer eiwitten bevatten dan vlees? Lees alles over deze kanjer en wat je ermee maakt.
Lees meer
Meer milieu in Schijf van Vijf!
   
De nieuwe Schijf van Vijf gaat de goeie kant op. Wij zien veel overeenkomsten met het MeNU van Morgen, maar zien ook zeker nog verbeterpunten voor milieu en dier. Welke dat zijn?

Lees meer
BIJ-zonder Bijenberaad
   

De bij speelt een bijzonder belangrijke rol in de natuur. Maar hoe staat het nu met onze gestreepte vriend? Wil je ook meepraten en -luisteren? Kom naar het Bijenberaad onder leiding van Felix Rottenberg!
Aanmelden
Saladecakes
Plaatjes
 
Gezonde taartjes van groente.

Lees meer
wijntjes
By the Grape
 
Bestel biologische wijntjes met korting.

Lees meer
Pinterest
Yoghurtboard
 
Pinterestrecepten met yoghurt.

Lees meer
fab five
Fab Five
 
Vijf gezonde én duurzame eiwitbronnen.
Lees meer
FTYP
Klik hier om maartenvanthiel@gmail.com af te melden voor deze nieuwsbrief of aan te melden voor één van onze andere nieuwsbrieven. Voor het wijzigen van het e-mailadres, klik hier.
CBFANBIPostcode Loterij