Lekker nieuws voor Goede Eters!
Bekijk hier de online versie
Header - Logo

Nieuwsbrief 18 april 2024
Goed UIT Eten!
   
Een lekker hapje buiten de deur, even niet koken. Wie houdt er nu niet van? Maar lekker duurzaam, vegetarisch of veganistisch eten vinden kan soms knap lastig zijn. Die salade met geitenkaas en het broodje hummus zijn smakelijk, maar iets nieuws is ook wel eens leuk!

Daarom vroegen we jullie beste tips. Het resultaat? Een prachtige uitgebreide kaart met de beste restaurants voor een duurzaam of plantaardig hapje. Dus iets te vieren binnenkort, of gewoon zin om erop uit te gaan? Bekijk snel de kaart voor restaurants bij jou in de buurt!
Bekijk de kaart
Geroosterde wortel-salade met linzen
   
Geel, paars, oranje en zelfs witte wortels, met roze radijsjes. Maak een heus regenboogspektakel op je bord. Kies voor deze lekkere salade voor een beetje kleur op grauwe dagen!
Lees Meer
Voedseltrends op de Horecava
   
Vier dagen lang staan we op de Horeca Vakbeurs en praten met pioniers uit de duurzame voedselindustrie. Wat vinden we zoal op de Horecava 2016? Sluiten de trends aan op het MeNU van Morgen? En wat zijn die trends eigenlijk? Lees de blog van Ireen!
Lees Meer
Ontmoet onze superwoman Anne
   
Ze is projectleider van de leukste en grootste projecten bij Natuur & Milieu, heeft een gezin met drie kinderen, en opende onlangs haar tweede biologische pizzeria, Sugo, in Amsterdam. De vraag lijkt haast wel: wat kan Anne niet?? Lees alles over deze superwoman in het interview!
Lees Meer
Avocado bewaren?
Zo doe je dat!

   
We lusten er hier wel pap van: avocado gaat gewoon niet vervelen! Maar hoe lang kun je dit groene knaapje nou een beetje lekker fris houden? En hoe doe je dat het best? Deze test probeert 6 verschillende methoden. De beste zal je misschien nog verbazen!

Lees Meer
Kijken: gezond eten, hoe doe je dat nou?
Lees Meer
Teken ook voor overal kraanwater!
Lees Meer
Het gratis plastic tasje is verleden tijd.
Lees Meer
Hoe duurzaam zijn jouw bloembollen?
Lees Meer
FTYP
Klik hier om maartenvanthiel@gmail.com af te melden voor deze nieuwsbrief of aan te melden voor één van onze andere nieuwsbrieven. Voor het wijzigen van het e-mailadres, klik hier.
CBFANBIPostcode Loterij