Je maandelijkse portie foodinspiratie!
Bekijk hier de online versie
Header - Logo

Nieuwsbrief 25 april 2024
Is dat fruit wel rijp?
   
Sta je ook wel eens in de supermarkt te twijfelen bij het groente en fruit? Dat je echt zin hebt in een mango, maar geen idee welke je uit het schap moet trekken? En wat dacht je van de tragedie van de avocado die niet goed meer is? Met deze tips gaat je dat nooit meer gebeuren!
Lees meer
Een weekje minder vlees
   
Ga jij de uitdaging aan om een week zo min mogelijk vlees te eten? In november start de challenge 'Een weekje minder vlees', een leuk initiatief van Pluk. Meld je nu aan en ontvang in november elke dag een e-mail boordevol tips en inspiratie om een week lang minder vlees te eten.
Meld je nu aan
Een tomaatje op maat
   
Tomaten zijn er in allerlei vormen, maten en substanties. Is je tomaat hard of zompig? Niet getreurd. Voor elke tomaat is er een oplossing op maat! We hebben de meest voorkomende soorten en fases voor je op een rijtje gezet.
Lees meer
Groene boontjes met hazelnoten
Groene boontjes met hazelnoten
   
In dit gerecht kunnen allerlei soorten boontjes en peultjes samen komen. Hazelnoot is perfect bij de smaak van boontjes, en sinaasappel maakt het lekker fris.
Bekijk recept
Salade-inspiratie op Pinterest
   
Een salade is altijd lekker. Knapperig, vers en rijkgevuld het liefst! Bij je hoofdgerecht of als voorafje, of als een maaltijdsalade op een warme dag. Probeer deze salades eens! We verzamelden een heleboel salades op dit Pinterestbord. Welke ga jij vanavond eten?
Lees meer
To freeze or not to freeze?
   
Lekker hoor, dat eten. En je doet natuurlijk je best om alles netjes op maat te kopen en te koken. Maar soms heb je gewoon iets over! Dan kan de vriezer je beste vriend zijn. Je kunt de gekste dingen invriezen. Lees onze tips!
Lees meer
FTYP
Klik hier om maartenvanthiel@gmail.com af te melden voor deze nieuwsbrief. Voor het wijzigen van het e-mailadres, klik hier.
Meld je hier aan voor een van onze nieuwsbrieven.
CBFANBIPostcode Loterij