Bekijk onze vernieuwde Goed Eten nieuwsbrief!
Bekijk hier de online versie
Header - Logo

Nieuwsbrief 12 november 2015
Kook jij al toekomstproof? Doe mee en win!
   

Wat eten we morgen? We zochten het voor je uit in het MeNU van Morgen. Het is heel eenvoudig. Vollegrondsgroenten en peulvruchten in de hoofdrol, vlees en zuivel in een kleinere rol. Met deze simpele basisprincipes ben jij al snel een stuk duurzamer en gezonder bezig.

Zijn jouw kookkunsten al klaar voor morgen? Doe dan mee met de receptenwedstrijd van MeNU van Morgen en win € 100 aan boodschappen, te besteden bij Jumbo.

Lees Meer
1-2-3
Lekkermakertaartje

   

Walnoten zijn niet voor niets een Lekkermaker van het MeNU van Morgen: ze zijn onder meer goed voor hart en bloedvaten, spijsvertering, je humeur, je botten én de nachtrust. En deze taart met drie ingrediënten is gewoon heel lekker! 

Lees Meer
Blog: bespaar groente de vuilnisbak
   

Baal jij er ook van als je groente moet weggooien? Maar liefst 40 procent van de groenterestjes belandt nog in de afvalbak! Dat gaat jou niet meer gebeuren. Lees onze tips!


Lees Meer
Reactie voedingsrichtlijnen
   

Onlangs onthulde de Gezondheidsraad de 'Richtlijnen goede voeding 2015'. Kernboodschap: eet meer plantaardig, en minder dierlijk. Compleet in lijn met ons MeNU van Morgen. Onze toevoeging: verlaag btw op groente en fruit naar 0 procent.

Lees meer
Vegetarische fabriek
 
Benodigde bedrag met ongekend succes gehaald.

Lees Meer
Greendeal
 

Tekenen voor duurzamere horeca.


Lees Meer
Plantaardig
 

Eerste plantaardige biefstuk met vleesstructuur.

Lees Meer
Duurzamer Nederland
 
Aandeel duurzame boodschappen met 18 procent toegenomen.
Lees Meer
FTYP
Klik hier om maartenvanthiel@gmail.com af te melden voor deze nieuwsbrief of aan te melden voor één van onze andere nieuwsbrieven. Voor het wijzigen van het e-mailadres, klik hier.
CBFANBIPostcode Loterij