Lees het laatste nieuws op het gebied van Goed Eten!
Bekijk hier de online versie
Header - Logo

Nieuwsbrief 23 april 2024
Deze toppers zijn onze lokale helden
   
Lokale helden zitten soms verstopt in een hoekje, maar hoe vinden we deze toppers dan? Wij hebben jullie gevraagd om jullie eigen lokale helden te delen met ons en daar hebben wij een overzichtelijke kaart van gemaakt! Al deze helden produceren en/of verkopen biologisch en lokaal eten. Goed bezig dus, en dat verdient aandacht!
Lees verder
Zet eens wat vaker bloemkool op tafel
   
Bloemkool: een groente met veel vezels, en voedingsstoffen en weinig calorieën. Het is dus gezond, duurzaam en we kunnen er ontzettend veel mee! Dus waarom zouden we het niet wat vaker eten? We geven je een aantal goede redenen!
Lees meer
Gegrilde aubergine en courgette
   
Een gemakkelijk en snel recept voor 4 personen in 15 minuten. Het is een voorgerechtje, maar met wat extra ingrediënten en groene sla kun je er met gemak een vullende maaltijdsalade van maken. Dit recept heeft het allemaal! Leuk idee voor dit weekend misschien?
Lees verder
Reactie op besluit fosfaatrechten
   
Meer megastallen, te veel mestoverschot en minder koeien in de wei. Dat is wat de natuur- en milieuorganisaties betreft het gevolg van het besluit van staatssecretaris Van Dam. Benieuwd naar het besluit van Van Dam?
Lees verder
Plus Winterswijk schrijft geschiedenis
   
Plus Bruggers in Winterswijk schrijft geschiedenis met een innovatieve oplossing die past in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Plus gaat voedselverspilling tegen en zorgt voor een betaalbare gezonde maaltijd.
Lees verder
FTYP
Klik hier om maartenvanthiel@gmail.com af te melden voor deze nieuwsbrief of aan te melden voor één van onze andere nieuwsbrieven. Voor het wijzigen van het e-mailadres, klik hier.
CBFANBIPostcode Loterij