Ook aan het genieten van het zomerse weer?
Bekijk hier de online versie
Header - Logo

Nieuwsbrief 23 april 2024
In de ban van de boon
   
Om ervoor te zorgen dat we de krachten en voordelen van de boon niet aan onze neus voorbij laten gaan, schreven wij een blog over deze krachtpatser! Het eten van bonen is namelijk zeer gezond voor jou én goed voor het milieu. Er zijn vast nog een aantal leuke weetjes waarvan jij niet op de hoogte bent, recepten die je nog niet kent en bereidingswijzen die je zullen verbazen.
Lees meer
Recept: courgetti met avocado
   
Op zoek naar een gezondere variant van spaghetti? Probeer dan eens courgetti! Spaghetti gemaakt van dunne slierten courgette. We delen graag een heerlijk recept met smaakvolle tomaatjes en avocadospread!
Lees meer
Steeds meer plantaardig lekkers
   
Steeds meer lekkernijen zijn nu ook in vleesloze variant verkrijgbaar. Bij Jumbo vind je nu falafels en chiliballen van Boon. Boon en Jumbo zijn samen met vijftien anderen onze partners in de Green Protein Alliance, een initiatief om de eiwittransitie te versnellen.
Lees meer
Pinterestinspiratie aardbeien
   
De kleuren zijn prachtig en de smaak is heerlijk. Deze maand is het seizoen van de aardbei gestart en kunnen we niet wachten om heerlijke recepten met jullie te delen. Aardbeien zijn niet alleen lekker om zo los op te eten, maar kunnen ook prima mee in een taart of salade!
Bekijk ons Pinterestboard
Food Truck Awards 24Kitchen 2017
   
Laurens van Luin van Manic organic, die jarenlang onze mobiele Flexitaria runde, heeft een tweede duurzame foodtruck! Deze foodtruck, uiteraard ook weer met volledig plantaardig streetfood, is genomineerd voor de 24Kitchen Food Truck Award 2017 en kan jouw stem goed gebruiken!
Stem nu
FTYIn
Klik hier om maartenvanthiel@gmail.com af te melden voor deze nieuwsbrief. Voor het wijzigen van het e-mailadres, klik hier.
Meld je hier aan voor een van onze nieuwsbrieven.
CBFANBIPostcode Loterij