Kook lekker vegetarisch

Gezond en lekker eten zonder de aarde uit te putten, hoe doe je dat eigenlijk? Gelukkig is dit best simpel. Door minder vlees en meer groenten, noten en granen te eten ben je niet alleen goed bezig voor de natuur en het milieu. Het is ook goed voor je gezondheid én je portemonnee! Het kost de aarde veel minder energie en grondstoffen om groenten en fruit te verbouwen dan bijvoorbeeld vlees.

E-kookboek Natuur & Milieu

Een e-kookboek vol inspiratie

Eet je minstens een keer per week geen vlees of vis? Dan ben je flexitariër en bespaar je al een heleboel energie, grondstoffen, CO2-uitstoot en water. Met dit kookboek biedt Natuur & Milieu je heel veel inspiratie om plantaardig te koken, zoals een echte flexitariër. Wacht dus niet langer en ga mee op culinaire ontdekkingstocht!

Vraag hieronder het e-kookboek aan!

Vraag het gratis e-kookboek aan

Naar aanleiding van het aanvragen van het kookboek kan Natuur & Milieu je eenmalig bellen over lidmaatschap.