Vakantie zonder Vliegen - Ontdek deze Nederlandse droombestemmingen

Om bijzondere plekken te zien hoef je echt niet altijd uren in het vliegtuig te zitten. Dat is mooi, want vliegen stoot veel CO2 uit en draagt bij aan de opwarming van de aarde. Er is zo veel moois te zien dichtbij huis. Gewoon in ons eigen Nederland.

In deze tijd is er weinig keuze: door COVID-19 kunnen we niet de hele wereld over vliegen. Gelukkig kunnen we er wel weer in eigen land op uit. Natuur & Milieu ontwikkelde een nieuwe duurzame reisgids met 13 droombestemmingen dichterbij huis. In de gids vind je inspiratie voor verrassende dagjes uit en vakanties naar de mooiste plekjes van Nederland. Wedden dat jij hierdoor zin krijgt om op ontdekkingstocht te gaan in eigen land?

Hopelijk bevalt dit zo goed dat we ook straks vaker kiezen voor een vakantie dichterbij huis. Als we de aarde leefbaar willen houden moeten we anders gaan reizen en minder gaan vliegen. Dit is het moment om te ontdekken hoe het anders kan.

Een reisgids vol inspiratie

Wacht dus niet langer en ga mee op ontdekkingstocht. Na aanvraag ontvang je een link in je mailbox waarmee je de reisgids kunt downloaden.

VRAAG HIERONDER DE GIDS AAN!

12974 Er doen al 12974 mensen mee!

Vraag de gratis reisgids aan

Ja ik doe mee en ga voor een vakantie zonder vliegen: