↓ Stuur mij inspiratie ↓

Gratis duurzame reisgids

Met een cocktail in je hand genieten op een hagelwit strand of een meerdaagse trektocht maken door de bergen. Op vakantie gaan is heerlijk, maar we weten ook dat verre vliegreizen enorm belastend zijn voor het klimaat. Gelukkig hoef je voor mooie avonturen en droombelevingen echt niet uren in het vliegtuig te zitten. Dichter bij huis is namelijk heel veel moois te beleven.

Droombelevingen dichter bij huis

Vliegen stoot veel CO2 uit en draagt bij aan de opwarming van de aarde. Een retourtje met het vliegtuig naar Braziliƫ (5.400 kg CO2-uitstoot) staat bijvoorbeeld gelijk aan 7 jaar met de auto naar je werk. Ga voor een vakantie dichterbij, zonder vliegtuig. Wij zijn overtuigd: reizen gaat niet om de specifieke bestemming, maar om de beleving die je daar vindt!

Jouw Vakantie Zonder Vliegen

In deze reisgids van Natuur & Milieu vind je 15 duurzame vakantiebelevingen als inspiratie voor jouw vakantie zonder vliegtuig.

Gratis duurzame reisgids

We hebben avontuur nodig om los te komen van het dagelijkse leven. Voor die droombelevingen, hoef je echt niet uren in het vliegtuig te zitten. Dichterbij huis is er zo veel moois mee te maken.

Droombelevingen dichter bij huis

Dat is mooi, want vliegen stoot veel CO2 uit en draagt bij aan de opwarming van de aarde. In ons eigen land en Europa zijn zo veel adembenemend mooie plekken die op een hele relaxte en duurzame manier te bereiken zijn.

Een reisgids vol inspiratie

Natuur & Milieu ontwikkelde een reisgids met 15 duurzame vakantiebelevingen om bij weg te dromen.

LAAT HIERONDER WETEN OF JE MEEDOET!

12974 Al 12974 mensen hebben de reisgids aangevraagd!

12974 Al 12974 mensen gaan voor een vakantie zonder vliegen!

Ja, ik wil de gratis reisgids:

Ja, ik wil de gratis reisgids:

Na aanvraag ontvang je een link in je mailbox waarmee je de reisgids gratis kunt bekijken.